Sparx Partner

Det er til LH-Informatics store begejstrelse, at vi nu endeligt kan kalde os officielle partnere med den globalt-fungerende virksomhed Sparx Systems. Som nylige partnere sikrer vores samarbejde et kvalitetsbestemt produkt, og giver de mest optimale muligheder for et professionelt, nemt og sikkert salgsmiljø. Som følge af partneraftalen kan vi yderligere garantere at vores software og nyheder er up-to-date, samtidig med at vi kan sikre alle vores kunder de bedste og nyeste produkter. Vi er stolte af at være officielle partnere, og ser frem til det fortsatte samarbejde med vores oversøiske ’holdkammerater’. It’s to our big satisfaction that LH-Informatics are now official businesspartners with the worldwide-known company; Sparx Systems. As newly appointed partners, this collaboration secures a catalog of quality products, and gives us the most optimal options to give you a professional, easy and secure sales-environment. As a result of this big partner-deal, we can guarantee that our software and news are up-to-date, whilst we can make sure that every client gets the best and newest products. We are proud to be certified partners as we look towards the further collaboration with our ’teammates’, from overseas.