VELKOMMEN!

Vil du være sikker i dit valg af værktøj, er LH-Informatics her for at hjælpe dig. Vores top-tunede software, Enterprise Architect, kan være et vitalt arbejdsværktøj. Sparx Systems’ anerkendte produktudviklinger kan hjælpe dig eller din virksomhed, eksempelvis gennem brugsmønstrer, stakeholder og relevant modellering.

Hvis du, eller hele afdelingen, skal arbejde med Enterprise Architect, er vi klar til at assistere. Processen dokumenteres med fuld sporbarhed, så du kan overbevise alle interessenter. Således kan du blive klædt bedst muligt på, lige fra det første spadestik til den endelige implementering.

Vores team

Lige nu er vi et mindre team, men vi vokser med udviklingen af Enterprise Architect

Lucas Alexander

Salgschef

Jeg startede LH Informatics i 2018. Vi er blevet forhandler af Sparx Systems Enterprise Architect i efteråret 2018. Jeg har min primære interesse i Business Modeling og Forretnings udvikling.

Henning Klibo

Produkt Ansvarlig

Jeg arbejder som localiser og oversætter hos LH Informatics og er gået ind i det danske  pga det store potentiale der er i det danske marked.

FÅ EN GRATIS
KONSUTATION NU

Kommende sessioner
Nov 29
Balancerede Scorecard i hverdagen

En kort men præcis præsentation af Balancerede Scorecard og hvordan du kan bruge det i hverdagen til at give dig det nødvendige forspring.

Dec 12
Brugerhistorier - interaktioner

Konkretisere dine kunder/brugers interaktioner med dine ydelser og services. Få større indblik i hvordan din kunde/bruger kontakt

Feb 25
BPMN

Introduktion til BPMN - Business Process Modeling Notation. Hvordan modeler jeg det i Enterprise Architect