Træning og mentoring

Teammedlems produktivitet og påvirkning er vigtig for enhver arkitekturpraksis. LHInformatics tilbyder et sæt anvendt færdighedstræning designet til at hjælpe dit team med at udnytte Enterprise Architect platformens kraftige modellerings- og analysefunktioner for at levere værdi til dine projekter, løsninger, forretningsprocesser og transformationsinitiativer.

Vi mener, at formålet med uddannelse er at give dig færdigheder og tankegange til at være mere produktive i deres job og levere mere værdi til din organisation. Vores uddannelse anvender standarder, men hvad du lærer er, hvordan du bruger disse standarder sammen med Sparx-platformen for at levere værdi i din virksomhed. Vi vil give dig det praktiske indhold og vejledning, du har brug for, for at være mere effektiv.

Vores undervisere er erfarne praktikere, der selv gennem et strengt og kontinuerligt træningsprogram holder sig ajour og sikre, vi kan overføre vores viden og injicere vores erfaringer for at sikre din succes.

Vi tager dette ansvar alvorligt, og vi vurderer og overvåger løbende effektiviteten af træningen og mentoringen, der har resulteret i fuld tilfredshed fra vores studerende.

træning og mentoring hos lhinformatics

Katalog over Kurser og Workshops

Workshops Grundlæggende færdigheder

Workshops med grundlæggende færdigheder er designet til teams eller enkeltpersoner, der er nye til at bruge Sparx-platformen. De er designet for at øge deres viden og praktiske færdigheder i forståelsen af værktøjsfunktioner og brug, modellering af sprog, rammer og hvordan man bruger Enterprise Architect, så de hurtigt kan begynde at fokusere på at tackle dine forretningsudfordringer.

Uddannelsen udføres typisk i et klasselokale eller via Internettet ved hjælp af engagerende og innovative undervisningsteknikker.

 •  
 • Intro til Sparx Enterprise Architect
 • Intro til Pro Cloud Server
Mentoring Studernende i Enterprise Architect
workshop på mellem niveau

Kurser i værktøjer - Mellemniveau

MellemværktøjskurserMellemværktøjskurser er designet til personer, der allerede forstår det grundlæggende ved at operere i Sparx-miljøet, men som leder efter teknikker og bedste praksis til at bruge Sparx Enterprise-Architect til specifikke jobopgaver.

 • Kravstyring med Sparx Enterprise Architect
 • Løsnings-arkitektur med Sparx Enterprise Architect
 • Systemteknik med Sparx Enterprise Architect
 • Business Process Modellering med Sparx Enterprise Architect

Avancerede anvendte koncepter

Avanceret niveau anvendt konceptopgaver er designet til teams, der ønsker at udnytte industristandarder og bedste praksis i deres arbejde. Disse er struktureret som hybridtræning / mentorordninger, hvor en ekspertniveaukonsulent fra LHInformatics arbejder på stedet med teamet i en eller flere uger og giver en kombination af klasselæringslæring (til basekoncepter) og praktisk mentorering i dit Enterprise Architect-miljø, arbejder på din virksomheds data. Dette er ikke certificeringskurser, der fører til en test og et stykke papir, dette er on-the-job-uddannelse for at up-level dine medarbejders præstation

 • IT-arkitektur m / TOGAF og ArchiMate
 • Løsningsarkitektur
 • Modelbaseret Systemudvikling med SysML
 • Planlægning og Governance ved hjælp af Ramme-arkitekture
Ekspert i din virksomhed