Corporate Student Udgave

Tilbud

DKK 2,463.16 DKK 1,235.70

For at kunne købe Corporate Udgave i Student-version skal du udfylde en formular med bl.a.Studienummer og id og godkendes af os. Derefter får du en Tilbudskode og kan betale den nedsatte pris. Når vi har modtaget betalingen vil vi sende din RegistreringsNøgle og Aktiveringskode. Student Formular Klik her

Varenummer (SKU): CORStu001

Varekategori:

Beskrivelse

Skalerbar Team Basede Platform

Del din Vision

Bring dine modeller til det bredest mulige publikum. Involver software ingeniører, business analytikere, arkitekter, system specialister og interessenter i en delt og skalerbar depot baseret modellering platform.

Skalerbar

Udnyt højt ydende DBMS-systemer med høj ydelse som Oracle og SQL Server til at opbygge dit ultimative modellerings- og designarkiv. Hold op med Pro Cloud Server for real-time global tilgængelighed.

Samarbejde

Med detaljeret kontrol i delte modelleringsmiljøer, rollebaseret sikkerhed, revision og baseline-fusion værktøjer til styring af samtidig brug. Fusionere individuelle teammedlemmer arbejde i mastermodellen ved hjælp af XMI eksport / fusion kapacitet. Kalendere, modelbaseret mail, chat og mere.