Professional Student Udgave

Tilbud

DKK 1,886.50 DKK 947.38

For at kunne købe Professional Udgave i Student-version skal du udfylde en formular med bl.a.Studienummer og id og godkendes af os. Derefter får du en Tilbudskode og kan betale den nedsatte pris. Når vi har modtaget betalingen vil vi sende din RegistreringsNøgle og Aktiveringskode. Student Formular Klik her

Varenummer (SKU): PROStu001

Varekategori:

Beskrivelse

Indgangsniveau Business & Software Modeling

Enkelt Bruger og Arbejdsgrupper

Vær op og køre i 5 minutter. Meget skalerbart enkeltfilbaseret modelbibliotek med støtte til mange populære modelleringssprog og konstruktioner. For konsulent, analytiker, software ingeniør, forretningsproces analytiker, UI specialist eller krav ingeniør arbejder alene eller i en lille arbejdsgruppe.

Rig UML-baseret modellering og design

Udnyt et stort udvalg af modelleringssprog og præbyggede, informative mønstre og modelstrukturer designet til at gøre dig produktiv fra det øjeblik du starter.

Virksomhed og Software Engineering

Erhvervsanalytiker, der passer til forretningsanalytikeren, kravspecifikke ingeniører, softwareprofessionelle der behøver at opbygge processer, definerer krav, modelklasser, aktiviteter, UI-komponenter, handlingstrømme og andre fælles modelleringsvisninger.