Team Udgave – PCS

DKK 39,936.73

Varenummer (SKU): PCS-002

Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Ubegrænset antal Enterprise Architect-brugere

Ubegrænset antal lagre Dette nummer repræsenterer antallet af lagre / modeller, der kan defineres i Pro Cloud Server.

7 Pro-lagre / modeller, der kan aktiveres med ‘Pro-funktioner’. Et lager, der er aktiveret til ‘Pro Features’, tillader webbaserede brugere (WebEA, Prolaborate og OSLC) og Integrationer at interagere med det.

Pro Cloud Server Team Edition indeholder 10 detaljerede brugere.

Ubegrænset antal brugere af OSLC Architecture v2.0

Inkluderer flydende licensserver Floating License Server leverer en mekanisme til Sparx Systems-produkter til at bruge flydende licenser.

Sikre forbindelser kan godkendes via SSO Når et depot er konfigureret til at understøtte enten OpenID eller Windows Single Sign-on, bruger forbindelser via sikre (HTTPS) porte SSO-godkendelse.

Understøtter ubegrænsede integrationsplugins Integrationsplugins er et sæt udvidelser, der gør det muligt at vise data fra eksterne udbydere i Enterprise Architect.

Understøtter synlighedsniveauer Synlighedsniveauer udnytter den indbyggede Row-Level-Security-funktionalitet i Microsoft SQL Server og Oracle for at lade områder inden for en model blive skjult for visse brugere.

Webbaseret konfigurationsklient Ud over standard konfigurations-klienten inkluderer Team Udgaven også et webbaseret program til sikkert at konfigurere alle komponenter på din Pro Cloud Server hvor som helst i verden gennem en web-grænseflade.